Teknisk hjælp

Fejl på installationen og hvis varmen svigter

Ring til os, vi hjælper dig gerne, hvis du har problemer med dit fjernvarmeanlæg.

Vi kommer også gerne ud til dig, for at give dig en instruktion i, hvordan du betjener dit fjernvarmeanlæg. Inden du ringer, bedes du om muligt undersøge følgende:

Jeg mangler varme!!

Kører cirkulationspumpen? Hvis ikke, så tænd den eller kontakt din vvs-installatør.

Er der vand på varmeanlægget? Hvis ikke, så fyld vand på eller kontakt din vvs-installatør.

Radiatorerne bliver kun lidt varme? Skru op for varmetermostaten på veksleren.

Jeg mangler varmt vand, men jeg har varme på radiatorerne. Kontakt din vvs-installatør

Udenfor boligen

Hvis du har mistanke om, at et fjernvarmerør er utæt, f.eks. hvis det damper fra jorden, dæksler, eller der løber varmt vand ud ved siden af fjernvarmestikket, så kontakt os omgående.

Skal du til at grave udenfor din bolig, så du risikerer at komme tæt på dine fjernvarmerør, så kontakt os inden, så vi kan påvise hvor din rør går, inden du graver. Dette gælder også for entreprenører der graver på privat eller i offentlige områder. Er uheldet ude og du kommer til at skade plastikkappen der er omkring fjernvarmerørene, så må du ikke dække skaden før den er besigtiget af varmeværkets personale og eventuelt repareret. Undlader du at melde en skade, risikerer du et meget stort erstatningskrav.

Rådgivning

Vi er parat med gode råd og praktiske oplysninger om, hvordan du sparer på varmen. 

Advarsel: Har du en gammel fjernvarme- og varmtvandsinstallation og denne bliver defekt, så overvej grundigt om ikke tiden er inde til at monterer en komplet energieffektiv ”Unit” i stedet for blot at reparere det gamle. Kontakt os gerne for et godt råd, det er gratis.